Måste man säga ordet NEJ för att han ska förså att jag inte vill? Räcker det inte att han hör mig snyfta och att mitt kropps språk visar att jag mår dåligt och att jag helst av allt bara vill vara i fred!

Måste man säga ordet NEJ för att han ska förså att jag inte vill? Räcker det inte att han hör mig snyfta och att mitt kropps språk visar att jag mår dåligt och att jag helst av allt bara vill vara i fred! Jag tittade på honom när han satt där i soffan och tittade på fotboll. Jag hade tårar som rann längs mina kinder, jag sa att jag inte mår bra i vårat förhållande, han tittade upp och sa: va?
- jag sa att jag inte mår bra i vårat förhållande!
Jag stirrade honom i ögonen och väntade på någon slags reaktion.. men han vände bara huvudet igen och fortsatte titta på tv.
Jag suckade! Kände mig så oroligt utmattad och besviken.
Hur kan han vara så kall? Efter allt jag har gjort för honom.. Han kan inte ens slita sig i från tv:n i 5 minuter, ge mig en kram och fråga hur jag mår.
Jag gick in i rummet och la mig på mage i sängen och började gråta.
Efter några minuter kommer han in. Nu kanske ni tänker att han kom in för att trösta mig, och visst alla har olika sätt att trösta…
men detta var bara för mycket!!
Han la sig i sängen och jag känner hur han börjar röra vid mig. Han börjar smeka mig och jag flyttar mig och gnyr irritrat för att han ska fatta att jag inte vill.
Sen känner jag vissa rörelser som om han runkade och fotsatte röra mig, han måste hört hur jag snyftade. Jag låg helt still och gav inte ifrån mig ett enda litet ljud inte ens ett litet stön! Sedan säger han: gumman jag får utlösning nu, jag får utlösning.
Kan du fatta att han ligger och runkar av till mig närjag ligger och mår skit! När jag inte ens rör vid honom, ingen kontakt what so ever! Sen fickjag en tanke. Stoppar ha in den så vet jag ju vilket jävla svin han är!
Det låter kanske konstigt för dig som läser detta,jag förstår inte själv så här i efterhand varför jag testade honom och inte bara skrek åt honom att bara dra åt helvete och låta mig vara ifred!
Han stoppade in den och hade sex med ”mig” fastän jag inte ville. Jag hadeförst gråtit och förklarat att jag inte mådde bra i vårat förhållande.Jag hade visat klart och tydigt att jag inte ville ha sex. Hur kommer det sig att min sambo kan tända på mig när jag bara ligger där och snyftar!
Skulle jag verkligen behövt säga eller göra mer? NEJ det sa räcka med det, har man ett förhållande och älskar varandra så ska man också respektera varandra.
Aldrig igen ska jag låta en man få mig att må så dåligt! Aldrig ska jag låta en man känna sig högre än mig.
Jag älskar mig själv mer och det kommer aldrig hända igen.
/Frågetecken?Utropstecken!

___

Jag vet inte vad jag ska säga eller göra nu. Jag är så arg och frustrerad när jag läser vad den här tjejen har varit med om.
Hur kan man sitta och onanera bredvid den man älskar när hon är ledsen? Hur kan man förbi se detta? MAN FÅR VÄL TA HAND OM SIN JÄVLA LUST SENARE!!! VA!?

Någonting som alla män ska ha klart för sig – har man sex med en kvinna som inte vill är det alltid våldtäkt! Det spelar ingen roll om hon säger nej. GRÅTER man så VILL MAN INTE! Man kanske är så rädd att man inte kan eller vågar säga nej. Inte ska man behöva bli knullad för det – när man inte vill!

 

Recent Entries

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • 10 Comments

  1. kvinniska skriver:

   Du är en stark kvinna! <3

  2. Frågetecken?Utropstecken! skriver:

   Wow! Tack för alla inlägg och allt stöd! Det hade jag inte väntat mig. Jag skulle anse mig själv som en väldigt stark person. Jag har gått igenom mycket jobbiga saker i mitt liv. Hade du sett mig så skulle du aldrig ens tänka att jag hade blivit utsatt för någonting. Jag är glad och positiv. Jag kan inte fatta att jag släppte så mycket av mig själv för en man. Jag tappade nästan mig själv. Min familj tyckte att ajg blivit så förändrad och jag började att glömma säga saker. Jag gjorde saker som inte jag brukar göra, jag låtsades som allt var ok när det inte var det. Jag ville ju jobba på vårat förhållande och vi pratade till och med om att skaffa barn. Som du skrev innan kärleken är blind. Jag kan inte fatta att jag stannade så länge. Det var faktiskt första gången detta hände. Jag stack hemifrån i flera dagar efter det som hänt.
   Men att jag mått dåligt länge det är sant men jag liksom inte tänkte på det på det sättet. I ett förhållande ska man få varandra att må bra och alltid finnas där och lyssna. ge varabdra tid, hitta på roliga skaer tillsammans och också dra fram varanadras bra sidor inte bara dåliga. Jag har aldrig kämpat så mycket för ett förhållande som detta! Men jag vet att jag är värd bättre!! Precis som alla andra tjejer som gått igenom jobbiga saker och också dem killar som blivit illa behandlande av tjejer.

  3. kvinniska skriver:

   Du borde läsa boken – Varför går hon? om misshandlade kvinnors upbrottsprocesser.

  4. kvinniska skriver:

   Jag håller med dig om att det kanske har hänt saker tidigare som kränkt henne. Men man kan ju också må dåligt i förhållanden av andra saker som stress eller att känslorna helt enkelt tynat. Det är en möjlighet att han har utsatt henne tidigare, men inte ett bevis.

   Jag håller med dig om att han är sjuk i huvudet.

  5. Dante skriver:

   I never stated that i’m on the side of the male gender.

   Men för henne att säga ”Jag mår inte bra i vårat förhållande” så blir det lite tjatigt då man faktiskt får reda på att det här måste pågått under antingen en längre tid eller att han gjort andra saker som kränkt henne.
   Snubben det handlar om hade jag själv knäckt nacken på, han är en skam för vår ras, men huruvida tjejen fortfarande är kvar är bortom mig. Visst, kärlek är förblindande, men man vet väll förfan när någon har gått för långt? Att hon ens nämner att hon inte har ett bra förhållande till honom borde vara bevis nog att hon blivit utsatt av honom tidigare.

   Det är ganska självklart att han inte älskade henne, för annars hade han aldrig gjort så. Det hade inte förvånat mig ifall han var pedofil också, sen psykfall som i hans fall alltid finns inom kategorin ”Våldsmän” ;o

   Kram!

  6. kvinniska skriver:

   Jag kan också tänka mig att man som man känner att man måste försvara sig när man läser texter som är negativt riktade mot män. Denna texten handlar om EN man som kränker EN kvinna – men man får inte glömma att det händer mycket mer än EN gång om dagen, sådana här händelser.
   Jag säger inte att kvinnor är felfria. Absolut inte. Men vilket framgår oftast – mäns våld mot kvinnor eller kvinnors våld mot män?

  7. kvinniska skriver:

   Ett beteende måste ju också börja någonstans. Någongång är det första gången. Detta kan ha varit första gången. Det framgår inte i texten.

  8. kvinniska skriver:

   Det är det här som många gör så fel! Man ifråga sätter offret istället för förövaren. I detta fall – ifrågasätter man kvinnan agerande istället för mannens. Varför?
   Godtar det mannens beteende att hon inte har lämnat honom tidigare? Får han ha sex med henne när hon gråter och inte vill – för att HON försökte stanna kvar och kämpa för sitt förhållande?
   Mannen har helt klart ansvar för sitt beteende.

   När en kvinna har blivit våldtagen till exempel. Så blir hennes historia mer granskad än förövarens. Hon måste redogöra för vad hon hade på sig – om hon var onykter – om hon sagt ett högt och tydligt nej.
   Det är fel!

  9. kvinniska skriver:

   Dante, hur kan du lägga ett uns skuld på tjejen i denna situation? Är det hennes ansvar att lämna sin kille i förebyggande syfte? Älskar man någon så är man blind. Man förnekar och förnekar. Att hon inte har trivts i förhållandet framgår ju i texten – men det står inte varför? Hon kanske har känt sig ignorerad – men det står ingenting om att han någonsin gjort såhär innan. Och även om det har hänt innan så är det ju så att om man älskar någon och lever med någon så blir man blind. Kärleken är blind. Man älskar och hoppas och önskar. Lever man tillexempel i ett misshandelsförhållande så kan man kalla det att man blir hjärntvättad.
   Du gör fel med att sätta tjejen i någon slags ansvarsroll i den här frågan!

   Givetvis accepterar jag inte att någon gör något sånt här mot någon annan. Inte heller kvinnor! Såklart finnns det sviniga kvinnor..
   men det här inlägget handlar om en man som har kränkt en kvinna på ett fruktansvärt sätt.

  10. Dante skriver:

   Kass kille.
   Det är dock inte bara det manliga könet som kan vara så svinigt.
   Stackars tjej såsätt, men hur kommer det sig att hon inte lämnade honom innan det? Borde inte detta beteendet hållt på under en längre tid? Hmh.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu