fegis.

Hur feg kan man vara egentligen?
Framför mig finns det alternativ.. till kärlek och även till trygghet.
Någonting som jag också saknat de senaste 6åren då jag själv har dragit lasset till allt..

men för feg e jag nog för att ta det……

änsålänge iallafall.

 

Recent Entries

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • 15 Comments

  1. Uggs Outlet skriver:

   you are inclined to complete up your finances Cheap NFL Jerseys

  2. Uggs On Sale skriver:

   ******
   The colocation armed forces assist from outfitting the spots of labor Michael Kors Outlet

  3. Coach Outlet skriver:

   Cousin singing Suona Sheng disappeared for some time Cheap Jordans

  4. Coach Outlet Online skriver:

   You may just take a vacation diaper bags in lots of Replica Handbags

  5. Chanel Outlet Store skriver:

   so my suggestion is to always buy a new bag to suit your needs new starting up line Replica Handbags

  6. Coach Outlet Online skriver:

   Which incorporates a blue coronary heart style and design relating to the core construction Coach Outlet

  7. Replica Handbags skriver:

   There is not any doubt that everyone of us Chanel Bags

  8. Coach Outlet Online skriver:

   I wished a pair of superior rise denims for so extensive Gucci Outlet

  9. Louis Vuitton Outlet skriver:

   a whole new version for the women’s sneakers can be used in every one of the layout Coach Outlet Store Online

  10. Michael Kors Purses skriver:

   ******
   Constrained Edition Child Cudi x Milo Celebration Tee Launch Important information Louis Vuitton Outlet Shopping

  11. Louis Vuitton Shoes Outlet skriver:

   gardens increased than taller glasses of recent compressed bananas fruit juice Coach Outlet

  12. nae skriver:

   That is definately one of the best blogs I’ve sen in ages online. mygrzy.
   That is definately one of the best blogs I’ve sen in ages online. [url=http://www.mygrzy.com][b]mygrzy[/b][/url].

  13. Louis Vuitton Outlet skriver:

   The contest runs thru Monday November 14th that has a winner remaining picked on Tuesday November fifteenth Coach Outlet. absence of each didn’t win the 2010 Golden World Award this 12 months [url=http://www.celinehandbags60.com][b]Celine Purses[/b][/url].&&&&&&&

  14. Kvinniska skriver:

   Hej.
   Var ojämställdheten finns i mitt liv? Överallt. Ojämställdheten är en del av allas liv och andas med oss – de som inte ser den är blinda – kanske förnekande.
   Ja, jag är en driven kvinna. Det betyder inte att jag inte ser mindre orättvisor för mig och andra runt mig.
   Jag har barn som jag har vårdnad för. Jag vet att detta är en gåva och det klagar jag aldrig på – att jag har barn. Mitt barn är inte oönskat och jag ser verkligen inte mitt barn som ett problem. Jag undrar vad du har fått det ifrån..
   Jag vet mycket väl att det finns myndigheter som är till för att hjälpa till när det behövs – frågan är hur mycket du vet om dem och om du vet hur mycket de verkligen hjälper till när de kommer till kritan.
   Min blogg handlar om mig och mitt liv, delvis – såklart är det självberättigande texter i den – som i vilken annan blogg som helst.
   När du skriver överdramatisk så anser jag att du inte har någon som helst aning om vad som pågår i mitt liv och om jag överdramatiserar händelser i det eller om jag underdramatiserar för den delen…
   Du kan inte heller komma och tala om vad jag ska skriva eller hur jag ska skriva min blogg… den är ju trots allt min. Referenspunkten är jag.
   Jag ser denna kommentar som onödig och icke konstruktiv.

  15. önskar vara anonym skriver:

   Hej.
   Jag förstår inte din defination av ojämnställdhet.

   Vad jag förstår är du ju en otroligt driven kvinna? Var finns ojämnställdheten i ditt liv? Du har barn? Som du dessutom har vårdnad för? Det är ju en gåva, du har så gott som ensamrätt på ditt eget kött och blod tills denna fyllt 18. Om det är ett problem finns det myndigheter som tar hand om barn som är oönskade.

   Sluta vara så självberättigande och överdramatisk, Bra blogg i övrigt.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu