Den viktigaste sidan i världen.

Detta är en sida för människor som har väldigt viktiga saker att berätta.
Har du något du vill dela med dig av. Skriva av dig om hur förbannad eller sårad du är? Du väljer själv om du vill vara anonym! 
Maila mig: [email protected]
Så lägger jag upp det och delar din historia med världen!

Det är viktigt att vi håller ihop och visar istället för att tysta ner!

_______________________________________________________________________________

Måste man säga ordet NEJ för att han ska förså att jag inte vill? Räcker det inte att han hör mig snyfta och att mitt kropps språk visar att jag mår dåligt och att jag helst av allt bara vill vara i fred! Jag tittade på honom när han satt där i soffan och tittade på fotboll. Jag hade tårar som rann längs mina kinder, jag sa att jag inte mår bra i vårat förhållande, han tittade upp och sa: va?
- jag sa att jag inte mår bra i vårat förhållande!
Jag stirrade honom i ögonen och väntade på någon slags reaktion.. men han vände bara huvudet igen och fortsatte titta på tv.
Jag suckade! Kände mig så oroligt utmattad och besviken.
Hur kan han vara så kall? Efter allt jag har gjort för honom.. Han kan inte ens slita sig i från tv:n i 5 minuter, ge mig en kram och fråga hur jag mår.
Jag gick in i rummet och la mig på mage i sängen och började gråta.
Efter några minuter kommer han in. Nu kanske ni tänker att han kom in för att trösta mig, och visst alla har olika sätt att trösta…
men detta var bara för mycket!!
Han la sig i sängen och jag känner hur han börjar röra vid mig. Han börjar smeka mig och jag flyttar mig och gnyr irritrat för att han ska fatta att jag inte vill.
Sen känner jag vissa rörelser som om han runkade och fotsatte röra mig, han måste hört hur jag snyftade. Jag låg helt still och gav inte ifrån mig ett enda litet ljud inte ens ett litet stön! Sedan säger han: gumman jag får utlösning nu, jag får utlösning.
Kan du fatta att han ligger och runkar av till mig närjag ligger och mår skit! När jag inte ens rör vid honom, ingen kontakt what so ever! Sen fickjag en tanke. Stoppar ha in den så vet jag ju vilket jävla svin han är!
Det låter kanske konstigt för dig som läser detta,jag förstår inte själv så här i efterhand varför jag testade honom och inte bara skrek åt honom att bara dra åt helvete och låta mig vara ifred!
Han stoppade in den och hade sex med ”mig” fastän jag inte ville. Jag hadeförst gråtit och förklarat att jag inte mådde bra i vårat förhållande.Jag hade visat klart och tydigt att jag inte ville ha sex. Hur kommer det sig att min sambo kan tända på mig när jag bara ligger där och snyftar!
Skulle jag verkligen behövt säga eller göra mer? NEJ det sa räcka med det, har man ett förhållande och älskar varandra så ska man också respektera varandra.
Aldrig igen ska jag låta en man få mig att må så dåligt! Aldrig ska jag låta en man känna sig högre än mig.
Jag älskar mig själv mer och det kommer aldrig hända igen.
/Frågetecken?Utropstecken!

________________________________________________________________________________________

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


  Parent page: Den viktigaste sidan i världen.
  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu