Ögon smögon.

Jag e ju ganska simpel och tråkig med mina små vardagsinflikningar..
Men det är helt okej. Idag får jag göra så. Jag är glad över att jag har tid på mig att sitta ner och dricka upp min 5iett-kopps kaffe och bara chilla.

Jag har någon allergisk reaktion på ögonen idag också.. det e ju kul att när man först har haft en fördjävlig kväll/natt så ska man vakna o se fördjävlig ut bara för det också. Typiskt som sjutton är det. Först känner man sig som ett jävla ufo, sen ser man ut som ett.

Men jag ska vara glad att jag har mina ögon.
Dom fungerar aldeles utmärkt – dessutom är dom rätt så vackra, om jag får säga det själv.

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu