VARNING VARNING!

12-årig flicka våldtagen i Helsingborg

En 12-årig flicka uppges ha blivit våldtagen under fredagskvällen i Helsingborg. Polisen är mycket förtegen om händelsen men flickan och föräldrarna ska höras av polisen idag. Polisen vill inte säga något om det i nuläget finns någon misstänkt gärningsman.Helsingborg. Det var vid 22-tiden igår kväll som en anmälan om en våldtäkt på en 12-årig flicka kom inte till polisen. Våldtäkten ska ha skett inomhus men mer vill inte polisen säga med hänsyn till flickans ålder och till utredningen. Föräldrarna och flickan ska höras under dagen och om det finns någon misstänkt gärningsman vill inte polisen säga.

Lina Larsson har skrivit denna artikel för HD. Finns att hitta här!

____________________________________________________________________________________________

Hur fruktansvärt är inte det här? Stackars modiga flicka som går igenom det här!
Det skrämmer mig. Det skrämmer mig så otroligt mycket - att så himla mycket händer så nära mig hela tiden. Så nära min dotter och alla andra jag älskar och vill skydda.

Igår när jag arbetade på en förskola hade vi larm om att ha mycket uppsikt över vägarna runt omkring förskolans lekgård.
Häromkvällen hade nämligen en liten flicka på förskolan (som bor i området) blivit utsatt för en man i en bil som försökte locka in henne i bilen då hon var ute och lekte i trädgården.
Så fruktansvärt!

För några dagar sedan hände även detta i närheten:

Ingen gripen
för kidnappningsförsök

Av Linda Grip/Kristina Larsson/Sanna Trygg 30 MARS 09.10 (UPPDATERAD 16.23)

En 12-årig flicka blev attackerad och indragen i en bil av en okänd man i Knislinge på måndagskvällen.
Polisen efterlyser nu vittnen till en röd kombi, eventuellt en Volvo.

Kidnappningsförsöket inträffade på Hässleholmsvägen i Knislinge, mitt i samhället, strax efter klockan 20. Den tolvåriga flickan hade efter ett besök på Knislingegrillen just skilts från sin kompis då en okänd man stannade sin bil och hoppade ur.

Mannen gick sedan fram och tog tag i flickan och försökte dra in henne i bilen.

–Men hon lyckades slita sig loss och springa från platsen, berättar Helene Börjesson, inre befäl i Kristianstad.

Då flickan kommit hem berättade hon vad som hänt för sina föräldrar som larmade polisen.

Polisen arbetar med ärendet som rubriceras som försök till människorov.

På tisdagen hördes elever på skolan och någon berättade då om en mystisk bil som tidigare saktat in framför dem. Denna bil är dock enligt kommissarie Göran Wigermo av helt annat slag än den som det nu rör sig om.

Sent på tisdagseftermiddagen fanns fortfarande inga spår efter den misstänkte.

–Flickan har beskrivit gärningsmannen som en man i 50-60-årsåldern. Han ska vara runt 170 centimeter lång, smal men med mage och han ska ha burit ljusbrun jacka och blå keps, säger Helene Börjesson.

Flickan beskriver bilen som en rödaktig kombi, eventuellt en Volvo.

–Vi tror säkert att bilen varit synlig i samhället och vill gärna ha in allmänhetens iakttagelser, vädjar Helene Börjesson.

Ni hittar artikeln här!
______________________________________________________________________________________

Det har även hänt i förslöv för ett par dagar sedan försökte dra in ett barn i en bil!

Jag har bara en sak att säga – släpp inte era barn ur sikte när ni är ute!

Tagged with:
 

Recent Entries

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • 12 Comments

  1. Nike Free 3,0 v3 Dame skriver:

   Pas sinds 1971 produceert de onderneming de huidige Nike schoenen, die vanaf 1972 vlot over de toonbank gaan

  2. Coach Outlet Store skriver:

   in the webpage for the internet printer alone Louis Vuitton Outlet

  3. Replica Bags skriver:

   with dedication if you want to get these types of styles Ugg Clearance

  4. Coach Outlet Store skriver:

   This provide incorporates Dustproof scenario Coach Outlet

  5. Coach Outlet Store skriver:

   you do are simply just just involved in you web page Coach Outlet

  6. Cheap Jordans skriver:

   You shouldn’t put types practice it ones replica chanel purses build-it-yourself Louis Vuitton Outlet

  7. kvinniska skriver:

   Detta är ju en väldigt allvarlig sak. Du borde nog prata med någon utbildad om det här. Jag vet ju själv att min dotter säger saker på ”dagis”. Att jag o min sambo ska ha barn och att hennes pappa har både giraffer, flygplan och rosa prinsessklänningar, som han har på sig. Under en period då min dotter inte träffade sin pappa så mycket pga hans alkoholproblem så pratade hon mycket om honom och berättade allt han hade hemma. Allting hon såg hade pappa hemma. Men det var nog ett sätt för henne att bearbeta och visa sin saknad. Jag vet att det här inte är samma sak – men just med det här att barn (speciellt småbarn) har väldigt stor fantasi.
   Såklart är detta någonting som jag tror att du borde prata med din son om. Eftersom han är gammal nog att svara på vissa frågor så tycker jag att du borde fråga honom om det han sagt. Fråga om pappa har tagit på hans snopp och isåfall när. Han kanske då svarar att det är när de har tvättat sig. Tycker du att du får ett svar som gör dig oroad så prata med någon om det. Man kan ju även vara anonoym när man vill prata med folk.
   Jag hoppas verkligen på det bästa med det här!

  8. anonym skriver:

   Jag måste bara få skriva av mig lite.
   Mitt ex verkade vara en jättebra kille. Underbar och mysig, båda fötterna på jorden och han var super bra med min son.
   Jag fick reda på en sak när vi varit tillsammans i ca 2 månader och jag frågade om detta var sant. Det var det.
   Hans pappa skulle nämligen ha våldtagit hans små systrar i flera år!
   Mitt ex hade som alla andra ingen aning om detta och flickorna var för rädda för att säga något. jag vill inte dra upp denna hemska historia men jag försöker komma till en sak. Pappan blev påkommen av sin nya fru och åkte in i ”finkan” den nya frun fick ta hand om flickorna och mitt ex mådde jättedåligt av detta.
   Vi bodde tillsammans i ca 8 månader, jag hade gjort slut för att vi inte kom någon stans i vårat förhållande.
   En morgon ringer dagis!
   Min sons mentor som också hade skolat in honom sa att jag var tvungen att höra detta.
   Hon sa att min son hade sagt exakt dessa orden ”jag och mamma ska flytta, men pappa får bo ensam kvar för han har pillat på min snopp” (Det var inte hans biologiska far, men han hade börjat kalla honom pappa, för jag trodde detta var mannen jag skulle spendera många år med och få barn med.) Hur i helvete ska man reagera? Man blir ju helt sinnessjuk av ett sånt samtal. jag konfronterade honom och han sa neej det har inte hänt, jag såg i hans ögon att han ble mycket upprörd. Men hur ska man veta, (klart man måste tvätta hans snopp när man duschar honom det gör ju jag med, men vaför sa han inte ”mamma har pillat på min snopp” Hur ska man göra nu? Vi har flyttat isär men han vill ju ha kontakt med min son. Jag vet att barn i den åldern kan snacka mycket och fantisera ihop saker. men man ska också ta branen på allvar. han verkar inte må dåligt över nåt så det är därför ´jag inte gjort så mycket mer. men hur stor chans/risk är det att detta betende går i arv? Jag vet ej om mitt ex pappa också varit på honom…
   Jag uppskattar kommentarer, vad tycker,tror och känner ni? några tips? någon du vet som suttit i samma sits?

  9. kvinniska skriver:

   Det värmer att du säger det! Jag vet själv hur viktig en sån här blogg är! Jag jobbar hårt med den. Tyvärr är det inte så många som läser – eller möjligtvis några som läser men som inte kommenterar.
   Det är bra att din son är medveten om att alla människor inte än som de ska!
   Ja. det kan hända vem som helst.

  10. Sophie skriver:

   Ja mycket sant, jag brukar alltid förklara för min son att om man lämnar mamma och går själv kan det hända farliga saker och att någon kan komma och ta honom.
   Det är skönt att se att du lagt in inlägg om detta, hur hemskt det än är att det händer så är det viktigt att folk får veta att det faktiskt händer även nära där man bor, för ofta tänker man ”det kommer aldrig hända mig”
   Så tack för att denna bloggen finns den är Viktig!!

  11. kvinniska skriver:

   Jag håller med dig! Det ligger hos föräldrarna också att förklara hur farliga dessa människor är. Det är en bra idé också att tala om det på förskolor.

  12. Sophie skriver:

   Jag blir så sjukt orolig, irriterad, arg och frustrerad! Hur kan sådans här saker hända under näsan på en? Är dettta bara ett spel för dem eller? Det är våra barn! våra syskonsbarn eller barnbarn, jag känner så iallafall detta har aldrig hänt mig men jag försöker sätta mig in i hur dem drabbade känner sig, dem utsatta.
   Vilken panik man måste känna när någon okänd kommer och drar i en och försöker få in en i en bil och man kan ju bara föreställa sig vad dem tänker göra med en. 12 år! Det är ju fruktansvärt!
   Att folk kan ställa sig utanför en förskola och försöka locka in barn i sin bil?!! Detta är sjuka männiksor som gör sådana saker och jag tycker att om man känner att man är sjuk borde man söka hjälp!
   Jag kan inte föstå hur dessa människor tänker!
   Det verkar vara ett spel för dem, ett beroende.
   Jag tycker att man ska ta tid på alla förskolor att sitta ner med alla barnen och förklara hur farligt det kan vara att följa med någon okänd, och att dem ska ha stenkoll på att alla barnen är med och inte sticker iväg. Det är mycket jobb att vara dagisfröken och jag vet att dem gör ett bra jobb men det behövs mer tid att sitta ner med barnen och förklara dessa saker tycker jag.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu