peptalk for the win!

Efter snart en vecka med kroniskt lösbajs, kräk, ångest och sömnlösa nätter så försöker jag hålla mig på banan igen.

Jag blickar framåt och ser fram emot de positiva förändringar som ska hända i mitt liv. Jag ser framemot en större trygghet, ett lugn o ro själen – men framför allt – att lära känna mig själv igen. Efter så många år av extra ansvar och gnäll ser jag framemot att lära känna de bästa brudarna i världen – Min dotter och mig själv. På en annan nivå <3
Jag kan och jag gör – inget jävla undantag för den kroniska gnällsjukan.
Den spyr vi på. Jag är inte din mamma längre.

Jag ska få inreda ett nytt ställe att bo – det ska bli skitkul! Ler

 

Recent Entries

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • 6 Comments

  1. Cheap Jordans skriver:

   Nike is having to purchase tribute towards the baller Louis Vuitton Outlet

  2. Coach Outlet skriver:

   ******
   within the impacted retailers for the principal lease Michael Kors Outlet

  3. Celine Purses skriver:

   which you’ll possibly use if you want to look attractive Discount Uggs

  4. Coach Factory skriver:

   a Chanel retail store in Tokyo to determine the inventive Louis Vuitton Outlet

  5. Nike NFL Jerseys skriver:

   Each and every girl preferences a designer purse to stay her out Cheap Ugg Boots

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu