Faktum.

Vissa människor har svårt att acceptera deras eget dåliga samvete. De har svårt att acceptera andras känslor och istället för att be om ursäkt så förnekar dem och ifrågasätter. Vissa människor kan inte ha fel. Det är vad de inbillar sig själva iallafall. De får inte ha fel. De har aldrig fel. Alla andra har fel och trots att vänner informerar om att de är sårade och uttrycker hur mycket de bryr sig – så handlar det fortfarande om att inte ha fel och fortsätter att bråka om andra saker bara för att de ska kunna ha rätt i konflikten från någon vinkel. Att någon blir sårad är ett faktum. I detta faktum så blev det jag.

Jag bryr mig väldigt mycket. Ibland förmycket, uppenbarligen, och jag säger sanning som ingen annan vågar säga. Man jag säger dem för att jag är en vän.
Jag menar inte den ytliga sanningen. Utan mer ”han verkar inte bra för dig” eller ”du måste lämna honom”-sanningen.

Trots att jag kör flera mil fast jag hatar det, trots att jag ringer och bryr mig och ger råd, trots att jag gråter så arg jag är när jag bryr mig, att jag alltid har ställt upp i vått och torrt och fast jag älskar och uttrycker hur mycket någon betyder för mig – så är jag inte värd en ursäkt.
För det e viktigare att inte ha fel.

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu