Jag låter kanske galen.

Jag har några ideer och projekt som jag tänkte starta imorgon faktiskt.
Jag har ideer om fotografier jag vill ta och mixtra med för att nå ut med budskap. Jag har även ideer till målningar jag vill göra.

Jag har brytit mig loss för arbetena som jag hatar nu. Jag känner mig fri – samtidigt säger den mänskliga roboten i mig att jag är en förlorare och en lat fegis. För att jag inte står ut med mer skit eller slit.
Men det känns som om jag börjar vakna nu och förstå. Jag börjar förstå varför jag aldrig har har passat in.
Jag är helt enkelt inte programmerad som andra. De har inte kommit åt mig. Min inre kraft har alltid drivit mig till något annat.
Jag har aldrig vetat varför det alltidv arit så svårt för mig att göra som alla andra gjort. När min ångest alltid varit en upplysning om att det varit något fel på min omgivning – har jag tolkat det som om det varit fel på mig själv..

Jag låter kanske galen – men det är det de vill vi ska tro!

Men nu – när jag gör det jag vill och brinner för – lever jag och mår bra och skrattar. Jag behöver inga mediciner eller läkare. Jag behövde älska mig själv och sätta mig själv i första platsen. Och Kärleken.

Jag låter kanske galen – men jag e bara oerhört smart. ;)

tjoho!

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu