hultsvåldtäktsfestivalen

Jag pratade med en kille på bussen som kom ifrån området kring Hultsfred och vi kom såklart in på festivalen som nyligen blivit nedlagd. Jag antog att han var lättad över att festivalen inte ska vara mer och jämförde det med hur lättad jag kanske hade varit om tennisveckan hade blivit nedlagd.. eller om vissa sommargäster stannade hemma. Han tyckte det var en lättnad och att det var skönt att festivalen är nedlagd men inte pågrund av de anledningar som jag trodde. Utan av den anledningen att minst 15 tjejer blir våldtagna på festivalen per år. Tydligen har de endast 2 vakter på hela festivalområdet på samma gång. HELA festivalområdet..
Han talade om att det fanns en del av området som de i hans umgängeskrets kallade för dreggdelen. Där alla snuskiga äckel höll till och där också många oturliga tjejer hamnade…

Jag blir förbannad. Varför kan man inte bara njuta av gemenskapen och musiken på en festival? Åker man för att våldta folk? Va?!

Jag måste också påpeka o ge en eloge till denna kille som verkligen gav mig intrycket av att vara en väldigt respektfull och omtänksam person. Jag märkte att han har stor respekt för kvinnor/tjejer och är insatt och bryr sig, helt enkelt. Bland alla svin som man träffar i sitt liv så var det skönt och lättande att träffa honom.
Dessutom gav han mig en eloge för att jag varit ensamstående mamma osv.

Tack!

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu