Ibland går luften ur en och man ramlar baklänges medan man står upp, sitter eller ligger. Ibland går drömmar i kras och hopp fräter som salt i slickade sår.

Barnets situation ( anledning till fara, miljö, droger, psykiska/fysiska status, reaktioner, kroppsspråk etc.):
Patrullen var på adressen med anledning av att  *** hade sprungit ute på gatan med yxa och svärd.
Patrullen ingriper mot mannen och vid visitation så har han ett antal knivar gömda i underbyxorna, nedstuckna i strumporna. 
***  är stressad och rädd och säger sig  vara  jagad av ett gäng. Han är påverkad av alkohol och i ett mycket dåligt skick. Han säger  sig ha druckit under två veckor och patrullen kunde se att hygien var kraftigt eftersatt. Katterna hade bajsat i hela lägenheten och matrester fanns överallt i lägenheten.

Han uppgav att han skulle haft sin dotter hos sig i helgen men att modern till flickan inte låtit dottern komma då hon hört att han låtit berusad. ***  säger att dottern istället ska komma till honom den kommande helgen.

Undertecknad fick bra kontakt med *** och han berättade att han mådde mycket dåligt och att han kände att han inte hade kontroll över sitt agerande och sitt liv. Jag kände att han svajade väldigt i sitt humör och han verkade paranoid. Detta skulle vara skälet till att han hade knivarna på sig. Han hade dessutom vid anträffandet ett metallrör instoppat i byxlinningen.

I lägenheten rådde kaos och oreda. Barnleksaker blandade med skräp och skit från katterna.”

Tagged with:
 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu