jag smakar våldtäkt.

Just nu i mitt liv pågår det en kamp. Vart jag än går ser jag och hör våldtäkter, misshandlar och övergrepp. VART JAG ÄN GÅR. På radio, tv, i verkligheten. Mina ögon och öron blöder. Men hur kommer det sig att så få andra människor ser det här – upplever det här?
Vi är för vana kanske? Hur FRUKTANSVÄRT är inte det nu när vi har kommit till den punkten då folk inte reagerar när någon blir våldtagen eller misshandlad – inte ens vid mord. Det säger sig ju att det är någonting som är väldigt fel.

Varför känner ni inte det? Varför hör ni eller smakar ni inte det? Det är vansinne!

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu