Man MÅSTE polisanmäla.

Hade nyss en konversation med en av mina nära vänner som kommenterade vad som hände mig i fredags då jag blev sexuellt trakasserad och sedan slagen efter mitt försök att ta tillbaka min värdighet.
Hon berättade att en tjej som hon känner varit med om en liknande händelse för ett tag sedan.  Att en man hon aldrig träffat innan tagit tag i hennes huvud och tryckt ner det mot hans skrev så det skulle se ut att hon sög av honom.

 

Vad i helvete! Jag saknar ord. Jag kan inte förstå hur man tror sig ha rätten till att kränka en annan människa sådär. Att man tycker sig att ha rätten att göra vad man vill. Någonting som gör mig arg är att dessa saker inte ens syns i statistiken för att folk inte tycker att det lönar sig - vi har ju inga bevis. Men vi MÅSTE MÅSTE MÅSTE polisanmäla. Vi måste visa att dessa saker händer. Det måste finnas i statistiken! Man finns inte annars. Vi är döda. Vi existerar inte. Vi MÅSTE visa att det inte är rätt och inte tiga eller tysta ner.
Kan ni inte förstå det?
Det första jag ska göra imorgon är att ringa och polisanmäla vad som hände mig i fredags. Annars gör jag inte mig själv rättvisa!

Har du någonting att polisanmäla? ANMÄL HÄR!

 

Recent Entries

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • 3 Comments

  1. kvinniska skriver:

   verkligen – DÄRFÖR måste vi visa cpvärlden att vi INTE ACCEPTERAR LÄGET.

  2. Malou skriver:

   JAAAAAA!!!! Håller så jävla mkt med. Man är lixom lärd att ”acceptera läget” typ, jävla cpvärld vi lever i.

  3. Marie skriver:

   Så sant, så sant.. Finns så många sjuka människor…

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu