Han slog tillbaka.

Jag måste bara berätta för er vad som hände mig när jag var ute och firade min förlovning i fredags.
Hela kvällen var helt underbar tills den sista minut innan vi skulle åka hem.

Vi var på the tivoli i helsingborg. Inne på Vinylbaren.
När jag ska gå efter min älskling och mina nära vänner så känner jag hur någor drar mig i håret.
Hårt! Så jag måste böja mig bakot. Sen släpper personen mitt hår och jag vänder mig om.
Då ser jag att det är en man jag aldrig sett förut som fortsätter med att ta mig på röven och nöjd som en knullad _ är han när han går mot sina polare för att visa hur jävla grym han varit. Kolla in mig – nu känner hon sig så sjukt kränkt. Jag är modig jag. Jag vågar dra en brud i håret som man gör på porrfilm när man knullar dem bakifrån. Jävla idiot ! Först kände jag mig så kränkt o liten så jag bara ville hugga av mig huvudet – vart tog min värdighet vägen? Hela jag försvann. Jag dog. Jag fanns inte mer. Men sen slog det mig…
Han ska inte få göra det här mot mig. Han ska inte få göra det här! 
 Så jag vände mig om och gick fram till nöjdaset och sa: Vad fan gjorde du mot mig?! Sen gav jag honom en örfil..
.. och då slog han tillbaka.

Skojar han eller? Slår han tillbaka på en brud som försöker få tillbaka lite av sin värdighet som han har kränkt?!
Ja, det gör han. Det gjorde han. Jag är mållös. Jag är kränkt. Jag är så fruktansvärt arg. Men mest av allt så känner jag mig inte som mig längre.

Tagged with:
 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu