Genusföreläsning för föräldrar, del 2.

.. iallafall…

Det var en man som jag irriterade mig mest  på. En man som ifrågasatte vad fritid innebar när statistiken visar att män han mer fritid än kvinnor. Han tyckte att hushållsarbete skulle vara med under fritidssysselsättningar. Tydligen hade han svårt att acceptera statistiken. Vi väljer tydligen att hålla på med hushållsarbete på vår fritid och han insisterade på att han skulle kryssa i ”att vika tvätt” som fritidsintresse på en undersökningsenkät om han skulle få någon. Då får han vara ifred menar han - ifred från vad undrar jag då? Ifred från barnuppfostran och andra ansvarstaganden… ?

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu