Nu går hissen ner.

För första gången sedan allt hände såg jag honom. Jag frös till is och tiden stod stilla.
Jag var verkligen inte beredd. Verkligen inte.

Jag saknar honom inte när jag ser honom. Det är för infekterat för det!
Men jag backar för allt annat runt omkring mig just nu. Jag vill inte och kan inte ha någon nära mig.
Det är förtidigt. Jag har fått bevis för det nu och trots att jag försökt att strunta i bevisen så funkar det inte.

Jag måste ha mig själv nu att ta hand om. Jag kan inte ta hand om någon annan än mig själv och min dotter just nu. Jag har en miljon lådor och soppåsar att sortera och en miljon tankar att rensa samtidigt som jag ska göra uppgifter och läxor.Jag behöver inga osäkra spel och lekar. Jag kan inte ta hand om någon annan. Jag klarar inte av mer ansvar.
Iallafall inte i mitt privatliv.

 Hissen har åkt ner nu och ingen fick följa med. Det var jag, min dotter och mitt liv som fick åka i hissen. Det blir bäst så.

 

Recent Entries

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • 7 Comments

  1. Louis Vuitton Outlet skriver:

   will definitely reduce any abdomen acid crucial Gucci Outlet

  2. Cheap Ugg Boots skriver:

   folks mail them to excellent close colleagues or households Coach Outlet

  3. Coach Bags skriver:

   il rombo sono deboli ice perdere selvaggiamente Nike NFL Jerseys

  4. Coach Outlet skriver:

   ******
   It can be with that in your mind the makers of designer Gucci Outlet

  5. Cheap Coach Bags skriver:

   pop up portable soccer plans Wholesale Soccer gear Burberry Bags

  6. SondraRice skriver:

   If you are in the corner and have got no money to get out from that, you would need to take the loans. Just because it will aid you for sure. I get collateral loan every single year and feel myself fine because of it.

  7. Matilda skriver:

   <3

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu