ett litet PM bara..

Jag e trött nu.
Efter att ha stängt in mig själv i det äckliga trånga förrådet med minnen, glassplitter och kaos är jag nu helt slut. Även om det bara rört sig om några timmar. Jag har sprungit fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Burit och rivit sönder och slängt…
Jag e skit trött nu.

Nu vill jag ha en stor ICV och grymt tjejsällskap och efter det kanske jag vill ha lite kärlek. Eller ganska mycket.

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu