Vad i helvete?

Det är så mycket som händer och samtidigt ingenting. Jag tänker inte på dig, ibland tänker jag mycket. Jag gråter aldrig, ibland gråter jag mycket. Men jag gråter inte för att jag saknar dig. Jag gråter för allt som jag måste släpa efter mig som egentligen är ditt att bära. Jag skriker för allt som jag måste laga som egentligen du tagit sönder. Ibland känns det inte som om all tråd, silvertejp och Karlssons-klister, i hela världen, räcker för att laga det som du har tagit sönder..
Jag sticker mig på nålen och jag kan inte sy… Det vet du mycket väl, hur dåligt jag syr..
 Det blir inga bra och vackra stygn alls – allt blir bara en enda röra. Precis så som det blev när du gjorde ditt val.
Det är din röra att städa undan. Det är din börda att bära. Det är ditt att laga. Men ändå är det jag som står här – med sopborste, nål och tråd. Det är jag som står här med bördan på mitt hjärta och den största bördan av allt är att det inte bara är mitt hjärta som jag måste städa och sy.

Jag kollade igenom bilder häromdagen. Ibland undrar jag om allting har varit en lögn. Hur länge dina lögner har gått rakt igenom min kropp och själ. Jag undrar hur mycket jag har gjort för dig när du ljugit mig rakt upp i ansiktet och rakt in i mig. Jag undrar hur många gånger du har tänkt på någon annan. Hur många gånger du sagt att du älskar mig när du egentligen inte har menat det. Jag undrar hur många gånger du har haft sex med mig och tänkt på någon annan. Hur många gånger du har haft sex med mig samma dag som du har haft sex med någon annan. Hur många gånger du har haft sex med någon annan, sedan ”missat tåget” och kommit hem sent och ber om förlåtelse för att du missat tåget – när du egentligen bett om förlåtelse för något annat och sen haft sex med mig och sagt att du älskar mig. Hur många gånger? Hur många gånger har du haft sex med någon annan, via internet, när jag inte varit hemma? Hur många gånger har du haft sex med någon annan, via internet, när jag varit hemma? Hur många gånger har du ljugit om vem du pratat med i telefon, facebook, sms, msn … ? Vad har du gjort under dina kvällspromenader?
 

Hur mycket har du gjort mig illa egentligen? Om du hellre vill att jag ska tro att du nästan tagit livet av dig – än att du är ärlig? Vad i helvete har du gjort?

 

[Veronica Maggio - Satan i gatan, passar så bra in just nu.]
Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor
Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej, nej

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu