Det är inte mitt ansvar längre.

Fan vad det är tråkigt med krig!
Jag har ett i mitt liv just nu…

Jag blir civilt bombad för att jag är den jag är. För att jag valt att leva de senaste 4åren i mitt liv tillsammans med en idiot som inte ens kan betala räkningar. Jag gör så mycket rätt jag kan och jag har alltid försökt att göra det. Men när man jonglerar ett liv med någon som inte kan jonglera så ramlar bollarna i marken tillslut – och det gjorde dom. Skillnaden var att vi jonglerade atombomber och när en slutligen ramlade i marken så sprängdes allt vi hade och hela vårt liv försvann. Fast att jag höll takt och balans så tappade han bomben i marken. Det var hans val att vi skulle dö.

Men jag är inte död. Jag lever. Jag är halt, blåslagen och våldtagen – men jag lever. Och jag räddade allt som var mitt. Det vackra, det glada, det kärlekfulla, det modiga. Jag räddade allt som, egentligen hela tiden, varit mitt.

Jag gör det jag kan och jag gör alltid mitt bästa. Jag ljuger inte och ibland är jag ”för” ärlig.
Då anklagas jag för att ljuga – antagligen för att sanningen är för magstark för folk.
Köp lite magsårsmedicin då och lukta på kaffet! Det är dags att vakna…

 

Recent Entries

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • 7 Comments

  1. Uggs Online skriver:

   how negatively it influences the gaming expertise Ugg Boots Sale

  2. Coach Outlet skriver:

   it may be similar to using your golden goose Gucci Outlet

  3. Louis Vuitton Outlet Online skriver:

   ******
   There is no doubt that everyone of us Chanel Handbags

  4. Prada Outlet skriver:

   A single for the most simple and modern Coach Outlet

  5. Chanel Outlet skriver:

   substantial oral cavity your bones whilst limit to the chin Michael Kors Outlet

  6. Gucci Outlet skriver:

   ******
   Not but did these campaigns buoy be the fiber of Audemars Piguet Coach Bags

  7. Danne skriver:

   *klicka på gilla knappen*

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu