Stop – you are killing me.

Nu är det bevisat. Jag bryr mig förmycket – så mycket att jag har fått magsår. Och det e på riktigt – inte på skoj. Jag är dessutom mycket trött på det. Mycket mycket. Inte så att jag vill sluta bry mig om människor. Men så att jag skulle vilja sluta tänka på saker som ändå inte löser sig. Som går runt och runt o loopar utan utväg.
Varför ska jag bry mig om min sambo helt plötsligt röker för att han e uttråkad, när han slutade för ett år sen? Varför ska jag bry mig om varför vissa föräldrar vill ha kaffe och cigg innan de ger barnen frukost? Varför ska jag bry mig om hur sexistiskt samhället är? Varför ska jag bry mig när någon av mina bästa vänner gnider sin röv mot min pojkväns kön? Varför ska jag bry mig när någon ska ringa och skrika på mig för att jag bryr mig? Eller varför ska jag bry mig om människor som inte ger tillbaka det jag ger dem?

Nej, jag måste sluta helt enkelt. Jag måste sluta – annars kommer mitt magsår blöda och så måste jag börja få samtalsstöd. Innan jag blir knäpp – måste jag sluta.

 

Recent Entries

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • 2 Comments

  1. kvinniska skriver:

   Tack <3 Jag mår bättre. Men jag har också gjort som jag tänkt och som du sagt. Lugnat ner mig lite på ältandet och bryandet om småsakerna. Det känns skönt. <3<3

  2. Amanda skriver:

   Nawe gumman! Inte sluta bry dig, men bry dig i lagom dos och om det som verkligen berör dig. Sålla lite och kanske prata av dig om det du tycker är jobbigt, så du kan släppa det. Jag tror detta ältande tar slut på en… Hoppas du mår bättre!

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu