Tjejjouren Engla

Jag är väldigt engagerad i tjejjouren Engla som jag skrivit om tidigare. Det känns väldigt bra och roligt!
Jag har varit med i Ängelholmslokaltidning och även i RadioBåstad tillsammans med andra tjejer från jouren. Det har varit spännande och är alltid roligt. Tjejerna jag jobbar med e underbara och jag trivs verkligen bra med dem!

Tennisveckan närmar sig med snabba steg och vi kommer synas där!
Vi tänker dela ut pins, vykort och visitkort. Vi har även godis!

Jag har gjort tre stycken posters som jag tänker sätta upp runt om i stan.
En med våldtäkt som tema – en alternativ och en rätt så neutral. Jag e nöjd.
De syns!

Glöm inte att besöka oss på Engla på hemsidan, facebook, bilddagboken, msn eller helgon!

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu