Surfeministfitta är jag nu.

När man kommer hem och ser att det inte har hänt ett skit sen man åkte hemifrån igår och man har varit borta med barnet själv. Då städar man i ett slags irritationsmoln medan barnet sover. Man diskar, plockar undan och slänger.. Torkar, dammsugar.. När man sedan känner dig pausvärdig så bestämmer man sig för att gå ut på balkongen och ta lite luft och njuta av det fina vädret.. Då ser man sambons jävla cigariller på balkongen – ”som han inte röker”. Var man inte förbannad från början blir man det då.
Det kanske e fånigt att jag blir arg över lite cigariller – men när man har ett ex som är fullfjädrad alkis som ljuger ständigt blir man inte glad av små vita lögner i sitt nuvarande förhållande.

Ska det vara så svårt att vara ärlig? Att passa på att röka när jag inte är hemma är inte smickrande för mig. Att det säkert inte var meningen att jag skulle få reda på det heller är mindre smickrande.

Varför kan man inte stå vid sina ord?

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu