Härliga lappar!

Laddar just nu batteriet i kameran och ska strax bege mig ut för att sätta upp lappar för Englas skaparkvällar! Ju fler lappar desto bättre. Igår invitade jag ALLA härliga tjejer på min facebook till Englas grupp. Över hundra stycken och jag skickade även sms till mina vänner om nästa skaparkväll.

Wish me luck.

Tagged with:
 

Recent Entries

 • Grymma bloggare!

 • Kärlek och sol (vänner)

 • Viktiga länkar!

 • 2 Comments

  1. kvinniska skriver:

   Ja det känns superbrao! :D

  2. Amanda skriver:

   Härligt jobbat, känns hur bra som helst! :)

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu