Tjejjouren Engla

Idag har jag varit för första spännande gången på Tjej-jouren Engla, i Ängelholm. En förening som jag bestämt mig för att arbeta hårt och engagera mig mycket i. Jag fick träffa två underbara lättsamma, smarta och starka kvinnor som gjorde det lätt för mig att trivas. Nu har jag tagit en stor bunte med kort som jag ska dela ut och sen e det bara att köra på!

Klicka här så kommer ni till Engla!

Tagged with:
 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu