Varför går hon?

”Jag kan känna sorg när jag ser hans inre barn. Samtidigt som jag är förbannad för att han inte bryr sig om sina egna barn eller tar sitt ansvar. Jag har kluvna, dubbla känslor. Jag tycker synd om honom. Det är svårt att se en människa man älskat ta livet av sig.” / (Erika, III)
- citat ur boken Varför går hon? Om misshandlade kvinnors uppbrottsprocesser av Carin Holmberg & Viveka Enander

Med att ta livet av sig menar Erika att supa ihjäl sig.
Mannen Erika har levt med flyttar till ett annat land – för att supa ihjäl sig (menar hon).

Det är konstigt hur saker och ting kan träffa en på pricken.
Nog är det inte bara en erika som har skrivit det – det handlar också om en alkoholiserad man.

Jag har levt med en alkoholiserad man. Jag har barn med en alkoholiserad man och jag känner ibland som hon gör.

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu