Snart snubblar jag ner för backen och jag orkar inte komma upp igen.

Vad är detta..? Jag e så trött på att inte veta hur jag ska få en inkomst om ett par månader. Det är alltid såhär. Slit slit slit. Oro oro oro. För jag vet ALDRIG hur nästa månad kommer se ut eller hur nästa termin ser ut…  det är fruktansvärt jobbigt och väldigt skrämmande. Jag har ingen A-kassa och jag har inte rätt till Alphakassa. Då är det soc eller arbetsförmedlingens aktivitets stöd som gäller. Men soc hjälper inte om man har haft överskott (pengar utöver existensminimum)någon månad och det tar tre månader (minst) att få aktivitetsstöd av försäkringskassan via arbetsförmedlingen…..

Nu sitter jag här på nålar.. och det kommer inte släppa.

Hjälp mig då!

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu