Äppelpaj från kattvik.

Usch, säger jag bara.
Förra veckan tog nog knäcken på mig för nu ligger jag hemma och kvider med magkatarr..

Det e så mycket nu. Det e såå mycket att tänka på helatiden. Om det inte e jobb så är det skola, familj eller vänner som man hamnar i fåniga bråk med.

Att gå runt och oroa sig för människor gör en också svag – men det är en av mina svagheter. Jag bryr mig nog förmycket (om man nu kan göra det).

Idag kommer det bli ett ytligt inlägg. Jag är ingen öppen bok idag och mina tankar når inte ens ner till fingrarna som jag skriver med.

Just nu har jag bakat två smulpajer som kommer göra min sambo glad när han kommer hem. En Äppel o Kanelpaj och en Björnbärspaj. Äpplena och björnbären är självplockade här omkring. Härligt va!

Hur konstigt är det inte att när man väl måste ligga still o ta det lugnt så kan man inte och när man inte kan så vill man. Så är det alltid. Idag önskar jag efter en glad mage och en halvstressig dag.. men när jag är där är allt jag vill att ligga här.

Idag är min mobiltelefon på is. Inte bokstavligen på is – men den vilar och jag svarar inte på några sms eller samtal som gör mig upprörd eller stressad.

Om jag e ”frisk” på lördag så ska jag ut och dansa. Det ska bli så skönt och roligt. Jag har tillochmed unnat mig en ny klänning!

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu