Vilken regnig höst….

Det har varit mycket nu.
Mycket roligt arbete med Engla, frågelådan på Tjejjouren.se och smått och gott annat.

Nu är det höst. Moderaterna vann valet och SverigeDemokraterna kom in i riksdagen. Man kan minst säga att det är sorgens höst då de rika och de främlingsfientliga tillsammans minoriterar sverige och delar upp oss i grupp efter grupp. För att sen göra sig av med oss. Så de rika kan få mer pengar och så att Jimmy Åkesson får leka maktinnehavare. Ingen gemensamhet eller kärlek här inte.. bara total ren (o)mänsklig egoism och fientlighet.
Jag trodde inte att jag skulle få se det här år 2010. Fortfarande räcker det inte att man är en människa. Man ska ha massa andra förutsättningar som man inte heller får välja själv. Det sitter folk och tycker att dom e bättre än alla andra – som gör en regering som gynnar sig själva. Men de glömmer bort att det är ett helt land som de ska ta hand om. Inte bara sig själva. Men KARMA säger jag, KARMA.

Usch vad det var nedstämmande. Men det är så jag känner mig just nu. Jag  tom, totalt färglös och nedstämd. Förbannad och orolig. Så är det.

Nu ska jag gå och borsta tänderna.
Godmorgon på er!

Bild på mig efter en föreläsning i Ängelholm.

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu