Från en feminist

Var inne o kikade på passagens debattsidor bland jämställdhetsfrågorna och såg det här  inlägget och eftersom jag inte har lust att göra en användare på passagen (och för att ha något att skriva om) så beslutar jag mig för att svara här på bloggen.

_____________________________________________

”För alla feminister

Jag har en fråga om jämnställdhet.

Ungegär 80-90% vill leva jämnställd och jag tycker att det inte är fel med det och jag stödjer alla som vill leva enligt den normen.

Dremot är jag öppen för andra levnadsformer också, om ni studerar en 4-bokstavsförkortning vad gäller sängaktiviteter så förstår ni vad jag pratar om.

Anser ni att vi är sjuka eller accepterar ni verkligen att det finns män och kvinnor som inte vill leva under ert förtryck utan vill leva ut våra lustar, som vi vill.

Jag accepterar er, men jag kan tycka och känna att jag inte får den responsen tillbaka.”
____________________________________________

Jag tycker att det e synd att du uttrycker sig som så att du lever under förtryck av oss som strävar efter jämställdhet  i samhället.
Enlit migså får du såklart leva ditt liv som  du vill och utöva de sexuella luster du har sålänge du inte kränker någon som inte vill bli kränkt. Jag accepterar och respekterar såklart dig och dina ”avvikelser” eller vad man ska kalla dem. Vill kvinnor och män bli dominerade eller dominera är det såklart så att de ska bli det - sålänge det e på allas inblandades villkor.

Det är jämställdhet för mig. Man ska ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter helt enkelt. Sen spelar det ingen roll vad man har för intressen, kön, utseende, bakgrund eller religion osv. Det ska vara lika rättigheter. Mänskliga rättigheter är jämställdhet.

 

Recent Entries

  • Grymma bloggare!

  • Kärlek och sol (vänner)

  • Viktiga länkar!

  • 4 Comments

    1. Ugg Boots Outlet skriver:

      and that may also imply that newer Louis Vuitton Outlet

    2. Prada Outlet skriver:

      the most important allure with regards to the no charge brand generators is the fact that Michael Kors Outlet

    3. Coach Outlet skriver:

      ******
      on many of the doorway for your exceptional work out campy Cheap NFL Jerseys

    4. Ugg Boots Sale skriver:

      that have to have not always be the most beneficial options for them Uggs Outlet

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

    Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu